Üdvözöljük a Korona apartman ház weboldalán!

 A Korona apartman ház vintage stílusban csábítja látogatóit egy felhőtlen kikapcsolódásra Székesfehérvár történelmi belvárosának központjában.

   A Korona, mint elnevezés büszkén sugallja hogy szálláshelyünk Székesfehérvár történelmi belvárosának egy aprócska ékköve. Hírnevét nagyban öregbíti, hogy apartmanunk egykoron királyi cselédlakásként üzemelt, barokkos stílusú, utcafrontra néző ablakai pedig a középkori várfal kőtömbjeinek öleléséből engednek kilátást. Boltívek, klasszikus berendezések és az egybenyitott, szellős élettér nyújtanak otthonos hangulatot, a szállodák steril komorságával szemben. A központi elhelyezkedés esetünkben a lehető legkomolyabban értendő, hiszen Székesfehérvár szívének közepén helyezkedünk el. Látványosságaink, legszebb templomaink, leghíresebb szobraink, az országalma, a romkert, a török-udvar és még számtalan nevezetesség, köztük legkellemesebb kávézóink, legnívósabb éttermeink valóban csak egy karnyújtásnyira tőlünk. Ugyanakkor ha Székesfehérvár klasszikus és modern önmaga között lehetne húzni egy határvonalat, a Korona apartman ház ezen a határvonalon lenne megtalálható, mivel a Multiplex mozival és számtalan üzlettel, étteremmel rendelkező Alba Pláza, és a Fehér Palota üzletközpont szintén pár lépésnyire, szomszédságunkban fekszik.
    A korona vintage apartman ház egy igazi magával ragadó szerelem barlang, mely az itt töltött időt igazi felejthetetlen emlékké varázsolja.

 Mivel vagyunk felszerelve?:
Amerikai konyhánk jól felszerelt, hűtő, kávéfőző, mikrohullám sütő és tűzhely. Tágas reggeliző pult, az otthoni étkezéshez, teázáshoz kellemes, kis terasz szolgál. Téli estén egy nyitott kedvenc kötet, egy pokróc, egy pohár forró kakaó adta utánozhatatlan hangulatú időtöltéshez minden adott, a romantikus olvasó kuckóban. A fürdőszobában tágas zuhanyzó és mosógép is fellelhető, nappalinkban vendégággyá alakítható kanapé, és franciaágy található. Korlátlan Wi-Fi hálózat az apartman egész területén biztosított. Belső udvarunk és teraszunk pedig a friss levegőn töltött időt teszi kényelmesebbé. Korlátlan meleg ital fogyasztással. Minden vendégünk részére apró meglepetéssel, várunk mindenkit sok szeretettel!

Mit kell tennem ha szeretnék itt megszállni?:
Kérjük, szállásfoglalás esetén egyeztessen kolleginánkkal, a
06 70 774 2225-ös telefonszámon, vagy az 
info.koronaapartmanhaz@gmail.com email címen.

Házi kedvencemet nem hagynám otthon, hozhatom?
Intézményünk állatbarát,  kis kedvenc hozható, de előzetes egyeztetés szükséges kollégánkkal.

Parkolási lehetőség adott?
Hétvégén közvetlenül a ház előtt, hétköznapokon pedig néhány méterre a központi, térfigyelő kamerákkal körülvett murvás parkoló területén van lehetőség.